All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job: Project Manager

Active since 23-08-2018 Job category IT - Hardware / Network
Location Gouda Level Mid-Senior level
Educational level Bachelor / Graduate Employment type Fixed term contract with option...
Hours 36 - 40 Salary Goede arbeidsvoorwaarden
Ben jij als Project Manager graag bezig met zowel interne als externe projecten? En spreek jij de taal van techneuten? 

Het System Management Center (SMC) van Centric verzorgt de hosting en het dagelijks beheer van de werkomgevingen van onze klanten. Die werkomgevingen lopen qua omvang uiteen van zo’n vijftien werkplekken tot een paar duizend bij onze grootste klant. We werken voor heel diverse organisaties: van bouwbedrijf tot gemeente en van woningcorporatie tot retailgigant. Binnen het SMC werken collega’s samen in teams die gerichte kennis van specifieke klantomgevingen hebben. De teams zijn actief voor meerdere klanten met ieder een eigen, unieke omgeving.

Voor het SMC zijn we op zoek naar een Project Manager (locatie Gouda, projecten door heel Nederland).

Als Project Manager binnen het SMC krijg je te maken met zeer uiteenlopende projecten. Dit kunnen interne projecten zijn (bijvoorbeeld het implementeren van nieuwe tooling of het uitwerken van nieuwe diensten) maar ook projecten bij klanten (zoals bij uitbreiding van de bestaande dienstverlening of bij migratietrajecten). Je zult meerdere projecten tegelijk managen en je zult tijdens de projecten samenwerken met veel verschillende partijen (zowel intern als extern).

Jouw kwaliteiten
Je bent een organisatorisch sterke en resultaatgerichte persoon, die ervoor zorgt dat zaken voor elkaar komen. Je begrijpt de taal van techneuten, hebt een proactieve instelling en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat verder op jouw CV staat:
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol
  • Affiniteit met / kennis van IT
  • Ervaring met projectmanagementmethodieken, zoals Prince II
  • Affiniteit met processen

Waar jij op kunt rekenen
Je krijgt te maken met afwisselende en uitdagende projecten. Je krijgt veel vrijheid en zult in de projecten een grote verantwoordelijkheid dragen. De cultuur kenmerkt zich onder andere door sterke samenwerking en aandacht voor kennisontwikkeling en kennisdeling.

Werk je bij Centric, dan bieden wij jou:
  • Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • 26 vakantiedagen
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Uitgebreide pensioenregeling

Werken bij Centric
Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken voor bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

Contact 
Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan meteen via de 'Solliciteer' button of neem voor meer informatie contact op met Oscar van Dijk, Corporate Recruiter, via 06-20495778.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category IT - Hardware / Network
Industry / Industries IT
Region Zuid-Holland
Keywords .

Contact information

Name Oscar van Dijk
Phone +31 (0)6 20495778

Location

Apply